بنده یه گوشی نوت ۹ دارم وقتی تماس میگیرم یا تماس میگیرن یا موقعی که موزیک از طریق وانساب پخش میشه انگشتم از دور روی اسپیکر بالای گوشی که قرار میگیره صفحه گوشی خاموش میشه موقع تماس یا پخش اهنگ از واتساب متوقف میشه چرا اینطوره ؟
من موقع تماس نمیتونم اون منو کشویی بالای گوشی رو بکشم صفحه خاموش میشه چرا ؟
خاموش شدن صفحه گوشی هنگام تماس
- JahanbanOo
- کاربر فعال
- محل اقامت: NeverLand
- تشکر کرده: 236 دفعه
- abolfazledoosti
- کاربر جدید
- تشکر کرده: 163 دفعه
- تماس:
JahanbanOo نوشته شده: ↑پنجشنبه 21 اسفند 1399, 11:37 pmبنده یه گوشی نوت ۹ دارم وقتی تماس میگیرم یا تماس میگیرن یا موقعی که موزیک از طریق وانساب پخش میشه انگشتم از دور روی اسپیکر بالای گوشی که قرار میگیره صفحه گوشی خاموش میشه موقع تماس یا پخش اهنگ از واتساب متوقف میشه چرا اینطوره ؟
من موقع تماس نمیتونم اون منو کشویی بالای گوشی رو بکشم صفحه خاموش میشه چرا ؟
شاید اگه برگردونی به تنطیمات کارخانه درست بشه -اگه نشد فلش برو بکنش در تعمیرات موبایلی نزدیکتون
تمام شعرهایی که سرودم در سایت
www.soroodehayeman.blogfa.com
www.soroodehayeman.blogfa.com
- JahanbanOo
- کاربر فعال
- محل اقامت: NeverLand
- تشکر کرده: 236 دفعه
ممنون از راهنماییت اصن حوصله تنظیمات کارخانه رو ندارم کلی چیز رو گوشیم هست ...abolfazledoosti نوشته شده: ↑جمعه 22 اسفند 1399, 7:57 pm شاید اگه برگردونی به تنطیمات کارخانه درست بشه -اگه نشد فلش برو بکنش در تعمیرات موبایلی نزدیکتون
[CENTER]از غـــم بپرهیزم چون زاده پاییزم [/CENTER]
-
- کاربر آماتور
- محل اقامت: در همین نزدیکی .....
- تشکر کرده: 10 دفعه
- تماس:
سلام
دلیل این باگ بر میگرده به سنسور مجاورت گوشی که حساس شده و این دلیلش میتونه ناشی از باگ اپدیتهای نرم افزاری باشه
یه سری روش ها هست که میشه حساسیت سنسور رو پایین اورد از طریق سیستم عامل اندروید این اجازه دسترسی رو میده ولی اگر بلد نیستید به هیج وجه پیشنهاد دستکاری نمیدم
میتونی منتظر باشی آپ جدید بیاد که مشکل حل شه یا normal factory کنید که با حفظ اطلاعات گوشی یه بازیابی نرم افزاری انجام بده
دلیل این باگ بر میگرده به سنسور مجاورت گوشی که حساس شده و این دلیلش میتونه ناشی از باگ اپدیتهای نرم افزاری باشه
یه سری روش ها هست که میشه حساسیت سنسور رو پایین اورد از طریق سیستم عامل اندروید این اجازه دسترسی رو میده ولی اگر بلد نیستید به هیج وجه پیشنهاد دستکاری نمیدم
میتونی منتظر باشی آپ جدید بیاد که مشکل حل شه یا normal factory کنید که با حفظ اطلاعات گوشی یه بازیابی نرم افزاری انجام بده
نیش دوست از نیش عقرب بدتر است
پس بزن ای عقرب که دردت کمتر است
پس بزن ای عقرب که دردت کمتر است