🍔 آشپزی و ترفندهای آشپزی 🍔

نمایه کاربر
atr_active
کاربر فعال
کاربر فعال
پست: 3496
تاریخ عضویت: یک‌شنبه 23 شهریور 1393, 12:07 am
تشکر کرده: 793 دفعه
تشکر شده: 900 دفعه

🍔 آشپزی و ترفندهای آشپزی 🍔

پست توسط atr_active »



آموزش


[RIGHT][HIGHLIGHT=#ffffff]تهیه قلیه تن ماه[/HIGHLIGHT][/RIGHT]

[RIGHT]قلیه ماهی معروفترین خورشت بندرهای خلیج فارس ، آبادان و خرمشهر است. قلیه کم آب را با چلوی ساده میل می کنند [/RIGHT]
[RIGHT]و قلیه پر آب را ترید می کنند که البته پیاز سفید هم با ترید همراه است.[/RIGHT]
[RIGHT]برای قلیه ماهی سنگسر ، راشگو، سرخو ، سبیتی ، هامور ، زمین کن ، سوکیلا ، شیر و حلوای سیاه مناسب است. [/RIGHT]
[RIGHT]از میان ماهی های شمال فقط اوزون برون نتیجه رضایت بخشی میدهد. به طور کلی فیله سنگسر توصیه می شود.[/RIGHT]
[RIGHT]برای راحتی کار و با توجه به اینکه در بیشتر شهرهای کشور دستیابی این ماهی ها به راحتی امکان پذیر نبوده [/RIGHT]
[RIGHT]و معمولا ماهی ها فصلی هستن لذا این قلیه ماهی را با تن پخت می کنیم.[/RIGHT]
[RIGHT]مواد لازم برای دو نفر :[/RIGHT]
[RIGHT]تن ماهی : ۱ قوطی[/RIGHT]
[RIGHT]پیاز ساطوری : ۱ عدد بزرگ[/RIGHT]
[RIGHT]سیر : ۲ بوته سیر سبز (در فصل سیر سبز ، از سیر تازه استفاده می کنیم. [/RIGHT]
[RIGHT]در غیر اینصورت از یک بوته سیر خشک استفاده میکنیم. البته با توجه به ذائقه خودتان مقدار ان را کم و زیاد کنید)[/RIGHT]
[RIGHT]سبزی : نیم کیلو (شامل: گشنیز و شنبلیله به نسبت چهار و یک)[/RIGHT]
[RIGHT]تمبر هندی : ۱ بسته کوچک[/RIGHT]
[RIGHT]آرد : ۲ قاشق[/RIGHT]
[RIGHT]زردچوبه ، نمک و فلفل قرمز : به میزان لازم[/RIGHT]
[RIGHT]روغن مایع[/RIGHT]
[RIGHT]طرز تهیه :[/RIGHT]
[RIGHT]ابتدا پیاز را ساطوری خرد کنید و در روغن سرخ کرده تا طلایی شود. سپس آرد را اضافه کرده و کمی تفت دهید.[/RIGHT]
[RIGHT]سیر سبز را ریز خورد کرده فلفل و زرد چوبه را با کمی نمک اضافه کرده و کمی تفت دهید.[/RIGHT]
[RIGHT]سبزی را نیز خورد کرده و اضافه کنید تا آب آن کشیده شود. سبزی نباید زیاد سرخ شود.[/RIGHT]
[RIGHT]یک بسته تمر هندی را در۴ پیمانه آب ولرم حل کنید آن را صاف کرده . عصاره تمبر هندی را اضافه کرده و بگذارید به جوش بیاد.[/RIGHT]
[RIGHT]تکه های ماهی را کم کم اضافه کرده تا آب خورش از جوش نیفتد. ۴۰-۳۰ دقیقه زمان داده تا خورش پخته شود. [/RIGHT]
[RIGHT]نمک و فلفل را اندازه کنید. ۱۵ دقیقه آخر پخت خورش درب قابلمه را باز گذاشته تا خورش به روغن بیفتد.[/RIGHT]
[RIGHT]نکته :
مقدار فلفل و ترشی (تمبر هندی) خورش را میتوانیم بر حسب ذائقه خود کم یا زیاد کنید.
[/RIGHT]

[RIGHT]آیا کنسرو ماهی در مقایسه با ماهی تازه ارزش غذایی یکسانی دارد؟[/RIGHT][RIGHT]یکسانی ارزش غذایی کنسرو ماهی در مقایسه با ماهی تازه به شرایطی که ماهی در آن منجمد و بعد فراوری شده است، [/RIGHT]
[RIGHT]بستگی دارد. اگر ماهی تازه به سرعت منجمد و در فراوری نکته های بهداشتی رعایت شود و شرایط و زمان پخت ماهی تازه [/RIGHT]
[RIGHT]طبق اصول پروتکل موجود باشد، تفاوت چندانی بین ارزش غذایی ماهی تازه و ماهی کنسروی وجود ندارد.[/RIGHT]
[RIGHT]نوش جون تصویر[/RIGHT]


نمایه کاربر
_AmIrALI_
کاربر فعال
کاربر فعال
پست: 3613
تاریخ عضویت: شنبه 29 شهریور 1393, 11:47 am
محل اقامت: پایتخت طبیعت"یاسوج"
تشکر کرده: 2436 دفعه
تشکر شده: 1389 دفعه
تماس:

Re: 🍔 آشپزی 🍔

پست توسط _AmIrALI_ »

[CENTER]تصویر[/CENTER]
نمایه کاربر
atr_active
کاربر فعال
کاربر فعال
پست: 3496
تاریخ عضویت: یک‌شنبه 23 شهریور 1393, 12:07 am
تشکر کرده: 793 دفعه
تشکر شده: 900 دفعه

Re: 🍔 آشپزی 🍔

پست توسط atr_active »

_AmIrALI_ نوشته شده:[CENTER]تصویر[/CENTER]

[CENTER]چته تصویر[/CENTER]
نمایه کاربر
atr_active
کاربر فعال
کاربر فعال
پست: 3496
تاریخ عضویت: یک‌شنبه 23 شهریور 1393, 12:07 am
تشکر کرده: 793 دفعه
تشکر شده: 900 دفعه

Re: 🍔 آشپزی 🍔

پست توسط atr_active »

[RIGHT][HIGHLIGHT=#ffffff]
[/HIGHLIGHT][/RIGHT]

[RIGHT][HIGHLIGHT=#ffffff]
[RIGHT][HIGHLIGHT=#ffffff]
[/HIGHLIGHT][/RIGHT]

درست کردن رولت سوسیس آلمانی
[/HIGHLIGHT][/RIGHT]

[RIGHT]رولت سوسیس آلمانی یک غذای خوشمزه و جوان پسند می باشد.[/RIGHT]
[RIGHT]
مواد لازم :
[/RIGHT]

[RIGHT]آرد: ۳ پیمانه (مخصوص نان)
کره: ۱۰۰گرم
سوسیس: ۱۰عدد
ماست: یک پیمانه
بیکینگ پودر: ۲ قاشق مرباخوری
نمک: نصف قاشق چای‌خوری
شکر: ۲ قاشق مرباخوری
سیاه دانه: به میزان لازم
زرده تخم‌مرغ: یک عدد[/RIGHT]

[RIGHT]
طرز تهیه :
[/RIGHT]

[RIGHT]۱٫ ابتدا کره را روی حرارت ذوب کرده و ماست را به آن اضافه کرده و مخلوط کنید، مواد خشک را با هم مخلوط کرده و حداقل ۳ بار الک کنید تا هوا بخورند [/RIGHT]
[RIGHT]و سبک شودند و بعد کم کم به ماست و کره اضافه کنید و بهم بزنید تا خمیر نرمی بدست بیاید سپس خمیر را داخل ظرف چرب شده ای قرار داده [/RIGHT]
[RIGHT]و روی آن را با یک پارچه نخی نمناک بپوشانید و اجازه دهید خمیر به مدت ۲۰ تا ۳۰ دقیقه استراحت کند.[/RIGHT]
[RIGHT]۲٫ پس از استراحت خمیر را به ۱۰ قسمت مساوی تقسیم کنید ، یک تکه از خمیر را به شکل مستطیل[/RIGHT]
[RIGHT] به طولی کمی بیشتر از سوسیس و عرضی ۳ سوسیس روی سطح صافی به قطر نیم سانت باز کنید ، [/RIGHT]
[RIGHT]سپس سوسیس را روی خمیر گذاشته و خمیر را دور آن بپیچانید و اطراف آن را با فشار دست خوب به یکدیگر متصل کنید.[/RIGHT]
[RIGHT]روی سطح خمیر را برش های مورب و کم عمق بزنید و اجازه دهید ابتدا و انتهای خمیر باز بماند.[/RIGHT]
[RIGHT]۳٫ یک عدد زرده تخم مرغ را زده و روی خمیر بمالید و کمی کنجد یا سیاه دانه روی آن بریزید.همه سوسیس‌ها را به این شکل در آورید.[/RIGHT]
[RIGHT]۴٫ سینی نان را در فر با حرارت ۲۰۰ درجه سانتیگراد و به مدت ۳۰ دقیقه قرار دهید ، چند دقیقه آخر زمان پخت [/RIGHT]
[RIGHT]بالای فر را روشن کنید تا روی نان‌ها طلایی شود سپس همراه با سس کچاب یا تند سرو نمائید.[/RIGHT]
[RIGHT]
نکات :
[/RIGHT]

[RIGHT]در صورت تمایل روی سوسیس‌ها مقداری کره و زرده تخم مرغ زده و بعد داخل خمیر قرار دهید.[/RIGHT]
[RIGHT]نوش جونتصویر[/RIGHT]
نمایه کاربر
atr_active
کاربر فعال
کاربر فعال
پست: 3496
تاریخ عضویت: یک‌شنبه 23 شهریور 1393, 12:07 am
تشکر کرده: 793 دفعه
تشکر شده: 900 دفعه

Re: 🍔 آشپزی و ترفندهای آشپزی 🍔

پست توسط atr_active »

نکاتی برای پخت یک کباب خوش طعم


تصویر

[JUSTIFY][HIGHLIGHT=#ffffff]اگر می خواهید یکی کباب کوبیده خوش طعم و عالی درست کنید فقط کافی است این نکات را رعایت کنید تا کبابی مانند کباب های رستوران ها داشته باشید.[/HIGHLIGHT][/JUSTIFY]
[JUSTIFY][HIGHLIGHT=#ffffff]1_[/HIGHLIGHT][/JUSTIFY]
[JUSTIFY][HIGHLIGHT=#ffffff] برای یک کباب کوبیده خوش طعم دو سوم گوشت دنده‌ی گوسفندی و یک سوم گوساله استفاده کنید.[/HIGHLIGHT][/JUSTIFY]

[JUSTIFY][HIGHLIGHT=#ffffff]2_[/HIGHLIGHT][/JUSTIFY][JUSTIFY][HIGHLIGHT=#ffffff] به ازای یک کیلو گوشت سیصدگرم پیاز که حدودا سه تا پیاز متوسط می شود را ریز رنده کنید و آب آن را بگیرید چون آب پیاز باعث شیرین شدن کباب می شود.[/HIGHLIGHT][/JUSTIFY]

[JUSTIFY][HIGHLIGHT=#ffffff]3_[/HIGHLIGHT][/JUSTIFY][JUSTIFY][HIGHLIGHT=#ffffff] حسابی ورز بدهید و سه ساعت قبل از به سیخ کشیدن در یخچال بگذارید.[/HIGHLIGHT][/JUSTIFY]

[JUSTIFY][HIGHLIGHT=#ffffff]4_ [/HIGHLIGHT][/JUSTIFY][JUSTIFY][HIGHLIGHT=#ffffff]حتما حداقل سه بار گوشت باید چرخ شود.[/HIGHLIGHT][/JUSTIFY]

[JUSTIFY][HIGHLIGHT=#ffffff]5_[/HIGHLIGHT][/JUSTIFY][JUSTIFY][HIGHLIGHT=#ffffff] اگر سیخ هایتان نو هستند یکبار خالی روی آتش بگذارید .[/HIGHLIGHT][/JUSTIFY]

[JUSTIFY][HIGHLIGHT=#ffffff]6_ [/HIGHLIGHT][/JUSTIFY][JUSTIFY][HIGHLIGHT=#ffffff]برای سیخ کشیدن کباب کنار دستتان کاسه‌ی آب بگذارید و سیخهایتان هم خیس و سرد باشد اینکار کمک می کند که کباب به سیخ بچسبد.[/HIGHLIGHT][/JUSTIFY]

[JUSTIFY][HIGHLIGHT=#ffffff]7_[/HIGHLIGHT][/JUSTIFY][JUSTIFY][HIGHLIGHT=#ffffff] به گوشت فقط نمک و کمی فلفل که بوی زخم گوشت را بگیرد و کمی زعفران بزنید ، از ریختن پودر سوخاری ، آرد و زردچوبه جدأ خودداری کنید.[/HIGHLIGHT][/JUSTIFY]

[JUSTIFY][HIGHLIGHT=#ffffff]8_ [/HIGHLIGHT][/JUSTIFY][JUSTIFY][HIGHLIGHT=#ffffff]جوش شیرین هم نزنید چون باعث تلخی کباب می شود ، تخم مرغ هم نزنید چون باعث سوختن سریع روی کباب می شود.[/HIGHLIGHT][/JUSTIFY]

[JUSTIFY][HIGHLIGHT=#ffffff]9_[/HIGHLIGHT][/JUSTIFY][JUSTIFY][HIGHLIGHT=#ffffff] به اندازه‌ی یک پرتقال گوشت بردارید و به سیخ بکشید ابتدا و انتهای سیخ را خوب بچسبانید.[/HIGHLIGHT][/JUSTIFY]
[JUSTIFY][HIGHLIGHT=#ffffff]
[/HIGHLIGHT][/JUSTIFY]

[JUSTIFY][HIGHLIGHT=#ffffff]موفق باشید[/HIGHLIGHT][/JUSTIFY]
نمایه کاربر
atr_active
کاربر فعال
کاربر فعال
پست: 3496
تاریخ عضویت: یک‌شنبه 23 شهریور 1393, 12:07 am
تشکر کرده: 793 دفعه
تشکر شده: 900 دفعه

Re: 🍔 آشپزی و ترفندهای آشپزی 🍔

پست توسط atr_active »

طرز تهیه شیرینی قهوه تلخ و خوش مزه

[HIGHLIGHT=#ffffff]زمان پخت : 40 دقیقه[/HIGHLIGHT]
[HIGHLIGHT=#ffffff] [/HIGHLIGHT]
[HIGHLIGHT=#ffffff]مواد لازم :[/HIGHLIGHT]
[HIGHLIGHT=#ffffff]
[/HIGHLIGHT]
[HIGHLIGHT=#ffffff]کره 90 گرم[/HIGHLIGHT]
[HIGHLIGHT=#ffffff]
وانیل 1/4 قاشق چایخوری[/HIGHLIGHT]

[HIGHLIGHT=#ffffff]
پودر قند 55 گرم[/HIGHLIGHT]

[HIGHLIGHT=#ffffff]
زرده تخم مرغ 2 عدد[/HIGHLIGHT]

[HIGHLIGHT=#ffffff]
پودر قهوه فوری 1/5 قاشق مرباخوری[/HIGHLIGHT]

[HIGHLIGHT=#ffffff]
آب داغ 1 قاشق مرباخوری[/HIGHLIGHT]

[HIGHLIGHT=#ffffff]
آرد سفید 235 گرم[/HIGHLIGHT]


[HIGHLIGHT=#ffffff] طرز تهیه :[/HIGHLIGHT]
[HIGHLIGHT=#ffffff]
[/HIGHLIGHT]
[HIGHLIGHT=#ffffff]پودر قهوه را با آب داغ مخلوط کرده و می گذاریم تا کمی سرد شود. کره ، پودر قند و وانیل را با هم مخلوط و با همزن برقی به مدت ۵ دقیقه می زنیم ، [/HIGHLIGHT]
[HIGHLIGHT=#ffffff]
[/HIGHLIGHT]
[HIGHLIGHT=#ffffff]زرده تخم مرغ را دانه دانه به مواد اضافه و با همزن می زنیم (وقتی اولی جذب مواد شد دومین زرده را اضافه می کنیم) قهوه سرد شده را به مخلوط می افزاییم.[/HIGHLIGHT]
[HIGHLIGHT=#ffffff] [/HIGHLIGHT]
[HIGHLIGHT=#ffffff]آرد الک شده را کم کم اضافه و با دست هم می زنیم تا خمیری بدست بیاید (دو قاشق از آرد را کنار گذاشته و در زمان ورز دادن به خورد خمیر می دهیم) [/HIGHLIGHT]
[HIGHLIGHT=#ffffff]
[/HIGHLIGHT]
[HIGHLIGHT=#ffffff]سطح صافی را آردپاشی کرده و روی آن خمیر را ورز می دهیم تا نرم شود.[/HIGHLIGHT]
[HIGHLIGHT=#ffffff] [/HIGHLIGHT]
[HIGHLIGHT=#ffffff]سپس بین دو کیسه نایلون خمیر را با وردنه به ضخامت ۳ میلی متر پهن می کنیم و با کاتر گرد شیرینی ها را برش زده و در سینی فر چرب شده می چینیم [/HIGHLIGHT]

[HIGHLIGHT=#ffffff]و در فر با حرارت ۱۷۵ درجه سانتیگراد به مدت ۱۵ تا ۲۰ دقیقه قرار می دهیم. وقتی زیر شیرینی قهوه کمی طلایی شد ، شیرینی را از فر خارج کرده[/HIGHLIGHT]
[HIGHLIGHT=#ffffff]
[/HIGHLIGHT]
[HIGHLIGHT=#ffffff]و بعد از خنک شدن از سینی جدا می کنیم و به ظرف مورد نظر منتقل می نماییم.[/HIGHLIGHT]
[HIGHLIGHT=#ffffff] [/HIGHLIGHT]
[HIGHLIGHT=#ffffff]نکته: برای راحتی کار می توان داخل سینی فر را کاغذ روغنی انداخته و شیرینی ها روی آن قرار بدهیم.[/HIGHLIGHT]
[HIGHLIGHT=#ffffff] [/HIGHLIGHT]
نمایه کاربر
BIYAR
کاربر استاد
کاربر استاد
پست: 90933
تاریخ عضویت: پنج‌شنبه 11 شهریور 1389, 12:00 am
محل اقامت: ☼ آ بـــــ ا د ا نــــــ ☼
تشکر کرده: 10202 دفعه
تشکر شده: 6960 دفعه
تماس:

Re: 🍔 آشپزی و ترفندهای آشپزی 🍔

پست توسط BIYAR »

تاپیک خوبیه امیدوارم دخترای سایت آشپزیشون خوب شه تصویر تصویر
نمایه کاربر
atr_active
کاربر فعال
کاربر فعال
پست: 3496
تاریخ عضویت: یک‌شنبه 23 شهریور 1393, 12:07 am
تشکر کرده: 793 دفعه
تشکر شده: 900 دفعه

Re: 🍔 آشپزی و ترفندهای آشپزی 🍔

پست توسط atr_active »

BIYAR نوشته شده:تاپیک خوبیه امیدوارم دخترای سایت آشپزیشون خوب شه تصویر تصویر

دخترا ذاتا کدبانو هستن پسرا بد نیست یاد بگیرنتصویر

مرسی میلادیتصویر
نمایه کاربر
atr_active
کاربر فعال
کاربر فعال
پست: 3496
تاریخ عضویت: یک‌شنبه 23 شهریور 1393, 12:07 am
تشکر کرده: 793 دفعه
تشکر شده: 900 دفعه

Re: 🍔 آشپزی و ترفندهای آشپزی 🍔

پست توسط atr_active »

[RIGHT]کوکوی سیب زمینی سه رنگ[/RIGHT][RIGHT]
[HIGHLIGHT=#ffffff]
[/HIGHLIGHT]
[/RIGHT][RIGHT][HIGHLIGHT=#ffffff]مواد لازم[/HIGHLIGHT][/RIGHT][RIGHT]
[HIGHLIGHT=#ffffff]▪ سیب زمینی پخته ۲ کیلو[/HIGHLIGHT][/RIGHT][RIGHT][HIGHLIGHT=#ffffff]
▪ کره ۱۶۰ گرم[/HIGHLIGHT]
[/RIGHT][RIGHT][HIGHLIGHT=#ffffff]
▪ شیر ۲/۱ لیوان[/HIGHLIGHT]
[/RIGHT][RIGHT][HIGHLIGHT=#ffffff]
▪ سس تند ۱ قاشق غذاخوری[/HIGHLIGHT]
[/RIGHT][RIGHT][HIGHLIGHT=#ffffff]
▪ پنیر پیتزا ۲۵۰ گرم[/HIGHLIGHT]
[/RIGHT][RIGHT][HIGHLIGHT=#ffffff]
▪ گوجه فرنگی رنده شده ۳ عدد[/HIGHLIGHT]
[/RIGHT][RIGHT][HIGHLIGHT=#ffffff]
▪ سوسیس ۱۵۰ گرم[/HIGHLIGHT]
[/RIGHT][RIGHT][HIGHLIGHT=#ffffff]
▪ خامه ۱۰۰ گرم[/HIGHLIGHT]
[/RIGHT][RIGHT][HIGHLIGHT=#ffffff]
▪ پنیر فتا ۱۰۰ گرم[/HIGHLIGHT]
[/RIGHT][RIGHT][HIGHLIGHT=#ffffff]
▪ پنیر چدار ۱۵۰ گرم[/HIGHLIGHT]
[/RIGHT][RIGHT][HIGHLIGHT=#ffffff]
▪ تخم مرغ ۱ عدد[/HIGHLIGHT]
[/RIGHT][RIGHT][HIGHLIGHT=#ffffff]
▪ برگ ریحان تازه ۱۵۰ گرم[/HIGHLIGHT]
[/RIGHT][RIGHT][HIGHLIGHT=#ffffff]
▪ بادام زمینی بوداده ۱۰۰ گرم[/HIGHLIGHT]
[/RIGHT][RIGHT][HIGHLIGHT=#ffffff]
▪ سیر ۱ حبه[/HIGHLIGHT]
[/RIGHT][RIGHT][HIGHLIGHT=#ffffff]
▪ پنیر پارمیسان ۳۰ گرم[/HIGHLIGHT]
[/RIGHT][RIGHT]
[HIGHLIGHT=#ffffff]طرز تهیه[/HIGHLIGHT][/RIGHT][RIGHT]
[HIGHLIGHT=#ffffff]ابتدا سیب زمینی های پخته را ریز کرده سپس پوره کنید و بعد با کره و شیر مخلوط نمایید. [/HIGHLIGHT][/RIGHT][RIGHT]
[HIGHLIGHT=#ffffff]مایه ی سیب زمینی را به ۳ قسمت تقسیم کنید. سوسیس ها را به صورت حبه قندی ریز کنید [/HIGHLIGHT][/RIGHT][RIGHT]
[HIGHLIGHT=#ffffff]و با گوجه فرنگی در تابه تفت دهید،سپس یک قاشق مرباخوری سس تند به آن بیفزایید [/HIGHLIGHT][/RIGHT][RIGHT]
[HIGHLIGHT=#ffffff]و با یک قسمت از پوره مخلوط و در کف قالب کیک پهن کنید.[/HIGHLIGHT][/RIGHT][RIGHT]

[HIGHLIGHT=#ffffff]پنیر فتا را رنده کرده و با پنیر چدار و پارمیزان مخلوط نمایید،بعد با زرده تخم مرغ ،[/HIGHLIGHT]
[HIGHLIGHT=#ffffff]
[/HIGHLIGHT]

[HIGHLIGHT=#ffffff]قسمت دیگری از پوره را مخلوط کرده و یک لایه دیگر روی لایه سوسیس بریزید و پهن کنید،[/HIGHLIGHT]
[HIGHLIGHT=#ffffff]
[/HIGHLIGHT]

[HIGHLIGHT=#ffffff]سپس برگ ریحان را در خردکن ریخته و بادام زمینی را به ان اضافه نمایید و آنگاه سیر و خامه [/HIGHLIGHT]
[/RIGHT][RIGHT][HIGHLIGHT=#ffffff]
[/HIGHLIGHT]
[/RIGHT][RIGHT][HIGHLIGHT=#ffffff]را بیفزایید[/HIGHLIGHT]
[HIGHLIGHT=#ffffff]
[/HIGHLIGHT]

[HIGHLIGHT=#ffffff] و با یک قسمت دیگر پوره مخلوط کنید. اکنون مواد را داخل قالب در طبقه آخر بریزید و روی آن را [/HIGHLIGHT]
[/RIGHT][RIGHT][HIGHLIGHT=#ffffff]
[/HIGHLIGHT]
[/RIGHT][RIGHT][HIGHLIGHT=#ffffff]پنیر پیتزا بریزید؛[/HIGHLIGHT]
[HIGHLIGHT=#ffffff]
[/HIGHLIGHT]

[HIGHLIGHT=#ffffff]سپس در فر با دمای ۲۰۰ درجه سانتیگراد به مدت ۳۵ تا ۴۰ دقیقه پخته و با برگ ریحان تزئین نمایید.[/HIGHLIGHT][/RIGHT]
نمایه کاربر
atr_active
کاربر فعال
کاربر فعال
پست: 3496
تاریخ عضویت: یک‌شنبه 23 شهریور 1393, 12:07 am
تشکر کرده: 793 دفعه
تشکر شده: 900 دفعه

Re: 🍔 آشپزی و ترفندهای آشپزی 🍔

پست توسط atr_active »

فلافل خانگی


مواد لازم

[HIGHLIGHT=#ffffff]▪ نخود آبگوشتی: نیم کیلو[/HIGHLIGHT]

[HIGHLIGHT=#ffffff]▪ سویا: یک بسته کوچک[/HIGHLIGHT]

[HIGHLIGHT=#ffffff]▪ سیب زمینی: یک عدد بزرگ[/HIGHLIGHT]

[HIGHLIGHT=#ffffff]▪ پیاز: ۲ عدد درشت[/HIGHLIGHT]

[HIGHLIGHT=#ffffff]▪ تخم مرغ: ۴ عدد[/HIGHLIGHT]

[HIGHLIGHT=#ffffff]▪ نمک و زردچوبه و فلفل قرمز: به دلخواه[/HIGHLIGHT]

[HIGHLIGHT=#ffffff]▪ رب گوجه فرنگی: ۳ قاشق غذاخوری[/HIGHLIGHT]

[HIGHLIGHT=#ffffff]▪ سرکه به مقدار لازم[/HIGHLIGHT]

[HIGHLIGHT=#ffffff]▪ روغن مایع: ۴ قاشق غذاخوری[/HIGHLIGHT]

[HIGHLIGHT=#ffffff]طرز تهیه[/HIGHLIGHT]

[HIGHLIGHT=#ffffff]از شب قبل نخود را خیس کرده و تا هنگام مصرف چند بار آب آن را عوض کنید. [/HIGHLIGHT]

[HIGHLIGHT=#ffffff]سویا را هم در ظرفی ریخته و روی آن آب گرم بریزید و به مدت یک ساعت کنار بگذارید. [/HIGHLIGHT]

[HIGHLIGHT=#ffffff]سپس در آبکش ریخته و پس از شست وشو اجازه دهید آبش کشیده شود. [/HIGHLIGHT]

[HIGHLIGHT=#ffffff]اکنون پیازها، سیب زمینی خرد شده، سویا ونخود را در چرخ گوشت و یا خردکن بریزید. [/HIGHLIGHT]

[HIGHLIGHT=#ffffff]مخلوط شما برای افزودن تخم مرغ، ادویه و نمک و فلفل آماده است.[/HIGHLIGHT]

[HIGHLIGHT=#ffffff]چنان چه قالب فلافل در اختیار ندارید، به اندازه یک گردو از مایه بردارید [/HIGHLIGHT]
[HIGHLIGHT=#ffffff]
[/HIGHLIGHT]

[HIGHLIGHT=#ffffff]و هر دو طرفش را در روغن مایع سرخ کنید. برای تهیه سس رب گوجه فرنگی، سرکه، نمک [/HIGHLIGHT]
[HIGHLIGHT=#ffffff]
[/HIGHLIGHT]

[HIGHLIGHT=#ffffff]و روغن مایع را با هم مخلوط کنید به طوری که کمی سفت شود. خوردن کاهو، سبزی خوردن [/HIGHLIGHT]
[HIGHLIGHT=#ffffff]
[/HIGHLIGHT]

[HIGHLIGHT=#ffffff]و یا ترشی تازه به ویژه لیته بادمجان به همراه فلافل های داغ، خالی از لطف نخواهد بود. [/HIGHLIGHT]
[HIGHLIGHT=#ffffff]
[/HIGHLIGHT]

[HIGHLIGHT=#ffffff]به شرطی که از نان های ساندویچی مانند باگت های معروف به فرانسوی هم استفاده کنید.[/HIGHLIGHT]
نمایه کاربر
majnooon
کاربر فعال
کاربر فعال
پست: 7620
تاریخ عضویت: شنبه 2 مرداد 1389, 12:00 am
محل اقامت: رویـا هآم ..!
تشکر کرده: 1182 دفعه
تشکر شده: 1105 دفعه

Re: 🍔 آشپزی و ترفندهای آشپزی 🍔

پست توسط majnooon »

[CENTER]تصویرتصویر[/CENTER]
نمایه کاربر
atr_active
کاربر فعال
کاربر فعال
پست: 3496
تاریخ عضویت: یک‌شنبه 23 شهریور 1393, 12:07 am
تشکر کرده: 793 دفعه
تشکر شده: 900 دفعه

Re: 🍔 آشپزی و ترفندهای آشپزی 🍔

پست توسط atr_active »

majnooon نوشته شده:[CENTER]تصویرتصویر[/CENTER]

[CENTER]تصویر[/CENTER]
نمایه کاربر
BIYAR
کاربر استاد
کاربر استاد
پست: 90933
تاریخ عضویت: پنج‌شنبه 11 شهریور 1389, 12:00 am
محل اقامت: ☼ آ بـــــ ا د ا نــــــ ☼
تشکر کرده: 10202 دفعه
تشکر شده: 6960 دفعه
تماس:

Re: 🍔 آشپزی و ترفندهای آشپزی 🍔

پست توسط BIYAR »

atr_active نوشته شده:
BIYAR نوشته شده:تاپیک خوبیه امیدوارم دخترای سایت آشپزیشون خوب شه تصویر تصویر

دخترا ذاتا کدبانو هستن پسرا بد نیست یاد بگیرنتصویر

مرسی میلادیتصویر


حالا شما استثنا هستی تصویرولی من اکثر دخترا رو دیدم بلد نیستن فردا میرن خونه شوهر بیچاره شوهره زخم معده میگیره تصویر

ما چه گناهی کردیم این وسط تصویرتصویر
نمایه کاربر
atr_active
کاربر فعال
کاربر فعال
پست: 3496
تاریخ عضویت: یک‌شنبه 23 شهریور 1393, 12:07 am
تشکر کرده: 793 دفعه
تشکر شده: 900 دفعه

Re: 🍔 آشپزی و ترفندهای آشپزی 🍔

پست توسط atr_active »

BIYAR نوشته شده:
atr_active نوشته شده:
BIYAR نوشته شده:تاپیک خوبیه امیدوارم دخترای سایت آشپزیشون خوب شه تصویر تصویر

دخترا ذاتا کدبانو هستن پسرا بد نیست یاد بگیرنتصویر

مرسی میلادیتصویر


حالا شما استثنا هستی تصویرولی من اکثر دخترا رو دیدم بلد نیستن فردا میرن خونه شوهر بیچاره شوهره زخم معده میگیره تصویر

ما چه گناهی کردیم این وسط تصویرتصویر

تصویر
نمایه کاربر
BIYAR
کاربر استاد
کاربر استاد
پست: 90933
تاریخ عضویت: پنج‌شنبه 11 شهریور 1389, 12:00 am
محل اقامت: ☼ آ بـــــ ا د ا نــــــ ☼
تشکر کرده: 10202 دفعه
تشکر شده: 6960 دفعه
تماس:

Re: 🍔 آشپزی و ترفندهای آشپزی 🍔

پست توسط BIYAR »

گفتم تو استثنا هستی اینجور چونه نخارون تصویر
نمایه کاربر
soltanturkey
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای
پست: 13615
تاریخ عضویت: پنج‌شنبه 12 خرداد 1390, 12:00 am
محل اقامت: (:Ardabil(:
تشکر کرده: 46 دفعه
تشکر شده: 101 دفعه

Re: 🍔 آشپزی و ترفندهای آشپزی 🍔

پست توسط soltanturkey »

تصویر
نمایه کاربر
atr_active
کاربر فعال
کاربر فعال
پست: 3496
تاریخ عضویت: یک‌شنبه 23 شهریور 1393, 12:07 am
تشکر کرده: 793 دفعه
تشکر شده: 900 دفعه

Re: 🍔 آشپزی و ترفندهای آشپزی 🍔

پست توسط atr_active »

BIYAR نوشته شده:گفتم تو استثنا هستی اینجور چونه نخارون تصویر

تصویر
نمایه کاربر
atr_active
کاربر فعال
کاربر فعال
پست: 3496
تاریخ عضویت: یک‌شنبه 23 شهریور 1393, 12:07 am
تشکر کرده: 793 دفعه
تشکر شده: 900 دفعه

Re: 🍔 آشپزی و ترفندهای آشپزی 🍔

پست توسط atr_active »

بستنی طالبی برای روزهای گرم
[HIGHLIGHT=#ffffff]
[JUSTIFY]بستنی طالبی بهترین گزینه برای فرار از روزهای گرم تابستان و بهار می باشد.[/JUSTIFY]
مواد لازم بستنی طالبی:

طالبی خردشده 200 گرم

شکر 1 پیمانه (150 گرم)


تخم مرغ 1 عدد (55 الی 60 گرم)


نمک 4/1 قاشق چایخوری


وانیل شکری 4/1 قاشق چایخوری


ماءالشعیر (بدون طعم) 1 پیمانه (160 میلی لیتر)


خامه شیرین 2 پیمانه (400 گرم)

[JUSTIFY]روش تهيه بستنی طالبی:[/JUSTIFY][/HIGHLIGHT]
[HIGHLIGHT=#ffffff][JUSTIFY]طالبی را با نیمی از شکر در مخلوط کن بریزید تا کاملاً پوره شود، سپس در ظرف لعابی بریزید و روی حرارت ملایم قرار دهید[/JUSTIFY][/HIGHLIGHT]
[HIGHLIGHT=#ffffff][JUSTIFY]و هم بزنید تا حدی که غلیظ شود. از روی حرارت بردارید و بگذارید کاملاً سرد شود. تخم مرغ را با همزن برقی از یک جهت بزنید تا کف کند.[/JUSTIFY][/HIGHLIGHT]
[HIGHLIGHT=#ffffff][JUSTIFY]بقیة شکر، نمک و وانیل را اضافه کرده و هم زدن را ادامه دهید تا کرم رنگ و کشدار و حجم آن دو برابر شود.[/JUSTIFY][/HIGHLIGHT]
[HIGHLIGHT=#ffffff][JUSTIFY]درجه همزن را کم کنید و ماءالشعیر را به تدریج اضافه کرده و زدن را ادامه دهید تا یکدست شود.[/JUSTIFY][/HIGHLIGHT]
[HIGHLIGHT=#ffffff][JUSTIFY]خامه را نیز در ظرف جداگانه با همزن برقی بزنید تا فرم بگیرد. سپس به مواد بالا افزوده و با درجه کم همزن برقی بزنید[/JUSTIFY][/HIGHLIGHT]
[HIGHLIGHT=#ffffff][JUSTIFY]و مخلوط کنید تا یکدست شود. بعد مخلوط طالبی کاملاً سرد شده را به مواد بالا بیفزایید و با درجه کم همزن بزنید تا یکدست شود.[/JUSTIFY][/HIGHLIGHT][HIGHLIGHT=#ffffff][JUSTIFY] [/JUSTIFY][/HIGHLIGHT]
[HIGHLIGHT=#ffffff][JUSTIFY]مواد آماده را در ظرف مناسبی ریخته در آن را ببندید و درون فریزر قرار دهید. پس از دو تا سه ساعت بیرون آورده[/JUSTIFY][/HIGHLIGHT]
[HIGHLIGHT=#ffffff][JUSTIFY]و با همزن برقی بزنید تا نرم شود، مجدداً درون فریزر قرار دهید. این عمل را سه بار (هر دو تا سه ساعت یک بار) انجام دهید.[/JUSTIFY][/HIGHLIGHT]
[HIGHLIGHT=#ffffff][JUSTIFY]پس از آن به مدت 24 ساعت درون فریزر قرار دهید تا بستنی آماده شود.[/JUSTIFY][/HIGHLIGHT]
[HIGHLIGHT=#ffffff][JUSTIFY]نکته :[/JUSTIFY][/HIGHLIGHT]
[HIGHLIGHT=#ffffff][JUSTIFY]می توان به جای طالبی از میوه های دیگر نیز استفاده کرد. در صورتی که میوه مورد استفاده تان شیرین است،[/JUSTIFY][/HIGHLIGHT]
[HIGHLIGHT=#ffffff][JUSTIFY]دو قاشق سوپخوری از مقدار شکر کم کنید. چون اگر مقدار شکر زیاد باشد، عمل انجماد بستنی به خوبی انجام نمی شود.[/JUSTIFY][/HIGHLIGHT]
[HIGHLIGHT=#ffffff][JUSTIFY]دقت کنید زمانی که بستنی در فریزر است یخ نزند، بلکه فقط سفت شود و مجدداً آن را زده،[/JUSTIFY][/HIGHLIGHT]
[HIGHLIGHT=#ffffff][JUSTIFY]به این صورت هر چقدر در فریزر بماند دیگر یخ نخواهد زد.[/JUSTIFY][/HIGHLIGHT]
[HIGHLIGHT=#ffffff][JUSTIFY]جایگزین :[/JUSTIFY][/HIGHLIGHT][HIGHLIGHT=#ffffff][/HIGHLIGHT][HIGHLIGHT=#ffffff][JUSTIFY]می توانید برای درست کردن بستنی از دستگـاه بستنی سـاز استفـاده کنید. در این صورت نیازی به هر دو تا سه ساعت یک بار زدن نیست.[/JUSTIFY][/HIGHLIGHT]
[HIGHLIGHT=#ffffff][JUSTIFY]پیشنهاد :[/JUSTIFY][/HIGHLIGHT]
[HIGHLIGHT=#ffffff][JUSTIFY]می توانید برای سرو بستنی مقداری طالبی خردشده در بستنی خوری ریخته سپس دو تا سه اسکوپ بستنی را روی آن قرار دهید[/JUSTIFY][/HIGHLIGHT]
[HIGHLIGHT=#ffffff][JUSTIFY]و با برش های طالبی تزئین کنید.[/JUSTIFY][/HIGHLIGHT]
[HIGHLIGHT=#ffffff][/HIGHLIGHT]
نمایه کاربر
atr_active
کاربر فعال
کاربر فعال
پست: 3496
تاریخ عضویت: یک‌شنبه 23 شهریور 1393, 12:07 am
تشکر کرده: 793 دفعه
تشکر شده: 900 دفعه

Re: 🍔 آشپزی و ترفندهای آشپزی 🍔

پست توسط atr_active »

[JUSTIFY][HIGHLIGHT=#ffffff]
[/HIGHLIGHT][/JUSTIFY][JUSTIFY][HIGHLIGHT=#ffffff]
[/HIGHLIGHT][/JUSTIFY][JUSTIFY][HIGHLIGHT=#ffffff]آشنایی با انواع سبزی ها و مقدار آن ها [/HIGHLIGHT][/JUSTIFY]

[HIGHLIGHT=#ffffff][JUSTIFY]قورمه سبزی : [/JUSTIFY][JUSTIFY]
[/JUSTIFY]
[JUSTIFY]دو واحد تره + يک واحد جعفری ( بعضی ها مقدار کمی شنبليله يا اسفناج هم می ریزند كه لعابدار شود . )[/JUSTIFY]
[JUSTIFY]سبزی پلو :[/JUSTIFY][JUSTIFY]
[/JUSTIFY]
[JUSTIFY] دو واحد تره + یک واحد جعفری + كمی شويد + سير تازه ريز شده یا دو سه حبه سير معمولی[/JUSTIFY]
[JUSTIFY]كوكو سبزی : [/JUSTIFY][JUSTIFY]
[/JUSTIFY]
[JUSTIFY]می توانید از همان سبزی پلو درست کنید یا فقط تره بریزید که می شود کوکوی تره .[/JUSTIFY]
[JUSTIFY]آش :[/JUSTIFY][JUSTIFY]
[/JUSTIFY]
[JUSTIFY] تره + جعفری + گشنيز + اگه فصل اسفناج بود اسفناج و اگه نبود برگ چغندر[/JUSTIFY][JUSTIFY] [/JUSTIFY][JUSTIFY] اگه دوست داريد آشتون معطر بشه توش كمی هم ترخون بريزيد . [/JUSTIFY][JUSTIFY]اگر سبزيتان فريزری بود برای اين كه عطر سبزی تازه بگيرد موقع پخت يک دسته ی كوچولو گشنيز داخلش خرد كنيد .[/JUSTIFY]
[JUSTIFY]دلمه :[/JUSTIFY][JUSTIFY]
[/JUSTIFY]
[JUSTIFY] مرزه + تره + شويد ( خيلی كم چون عطر شويد نافذه )[/JUSTIFY]
[JUSTIFY]آب دوغ خيار :[/JUSTIFY][JUSTIFY]
[/JUSTIFY]
[JUSTIFY] مرزه + شويد + پيازچه[/JUSTIFY]
[/HIGHLIGHT]
نمایه کاربر
_AmIrALI_
کاربر فعال
کاربر فعال
پست: 3613
تاریخ عضویت: شنبه 29 شهریور 1393, 11:47 am
محل اقامت: پایتخت طبیعت"یاسوج"
تشکر کرده: 2436 دفعه
تشکر شده: 1389 دفعه
تماس:

Re: 🍔 آشپزی و ترفندهای آشپزی 🍔

پست توسط _AmIrALI_ »

[CENTER]تصویر[/CENTER]
موضوع جدید ارسال پست