🍔 آشپزی و ترفندهای آشپزی 🍔

نمایه کاربر
Ahmadreza59
کاربر آماتور
کاربر آماتور
پست: 1370
تاریخ عضویت: دوشنبه 26 خرداد 1393, 3:55 pm
محل اقامت: گرگان .
تشکر کرده: 339 دفعه
تشکر شده: 319 دفعه
تماس:

Re: 🍔 آشپزی و ترفندهای آشپزی 🍔

پست توسط Ahmadreza59 »

atr_active نوشته شده:[CENTER]تصویر[/CENTER]

خسته نباشی مینا جانتصویر


نمایه کاربر
atr_active
کاربر فعال
کاربر فعال
پست: 3496
تاریخ عضویت: یک‌شنبه 23 شهریور 1393, 12:07 am
تشکر کرده: 793 دفعه
تشکر شده: 900 دفعه

Re: 🍔 آشپزی و ترفندهای آشپزی 🍔

پست توسط atr_active »

Ahmadreza59 نوشته شده:
atr_active نوشته شده:[CENTER]تصویر[/CENTER]

خسته نباشی مینا جانتصویر

مرسي احمدرضاجان تصویر
نمایه کاربر
atr_active
کاربر فعال
کاربر فعال
پست: 3496
تاریخ عضویت: یک‌شنبه 23 شهریور 1393, 12:07 am
تشکر کرده: 793 دفعه
تشکر شده: 900 دفعه

Re: 🍔 آشپزی و ترفندهای آشپزی 🍔

پست توسط atr_active »

:: پلو سر تره

تصویر

آب دو پیمانه
برنج ۳/۱پیمانه
اسفناج ۱۵۰ گرم
جعفری ۵۰ گرم
شنبلیله ۵۰ گرم
گشنیز ۱۰۰ گرم
شوید ۲۵ گرم
سیر یک بوته
تخم‌مرغ دو عدد
روغن جامد دو قاشق غذاخوری
نمک، فلفل، زردچوبه و آب نارنجبه میزان لازم

طرز تهیه

سبزی‌ها را شسته و خرد می‌کنیم. برنج را نیز شسته و در کف قابلمه می‌ریزیم. سبزی‌ها و سیر خرد شده را روی برنج ریخته و با آب می‌پزیم

تا زمانی که آب آن خشک شود سپس حرارت را خاموش می‌کنیم.

در تابه‌ای سبزی و برنج پخته را ریخته و با پشت قاشق له می‌کنیم. روغن جامد را به آن افزوده و مرتب هم می‌زنیم تا خوب سرخ شود.

نمک، فلفل و کمی زردچوبه به آن اضافه می‌کنیم. پس از آن سبزی را در تابه کنار می‌زنیم تخم‌مرغ‌ها را شکسته و روی آن را با سبزی می‌پوشانیم

تا تخم‌مرغ خودش را بگیرد. حرارت را خاموش کرده و آب نارنج را به آن اضافه می‌کنیم.

نکتـــه:

نام این غذا به این دلیل پلو سرتره است که برنج در زیر و تره روی آن قرار می‌گیرد. در مازندران برای انواع خورش‌ها اصطلاح «تره» را به کار می‌برند.
نمایه کاربر
atr_active
کاربر فعال
کاربر فعال
پست: 3496
تاریخ عضویت: یک‌شنبه 23 شهریور 1393, 12:07 am
تشکر کرده: 793 دفعه
تشکر شده: 900 دفعه

Re: 🍔 آشپزی و ترفندهای آشپزی 🍔

پست توسط atr_active »

[CENTER]تصویر[/CENTER]
نمایه کاربر
atr_active
کاربر فعال
کاربر فعال
پست: 3496
تاریخ عضویت: یک‌شنبه 23 شهریور 1393, 12:07 am
تشکر کرده: 793 دفعه
تشکر شده: 900 دفعه

Re: 🍔 آشپزی و ترفندهای آشپزی 🍔

پست توسط atr_active »

قارچ هنگام سرخ شدن سفت وسفید بمانند


تصویر

هنگام تمیز کردن قارچ،هیچ گاه آن را در آب خرد نکنید. زیرا قارچ آب زیادی به خود جذب خواهد کرد.


برای آنکه قارچ ها ،هنگام سرخ شدن در روغن،سفت و سفید بمانند،در ازای هر ۲۵۰ گرم کره یا روغن،یک قاشق چای خوری آب لیمو به آاضافه کنید

اگر قارچ هنگام پختن،خیلی خیس باشد،آب زیادی از خود پس خواهد داد و به جای آنکه برشته شود ،با بخار می پزد.برای جلوگیری از این کار،

قارچ ها را به وسیله یک چنگال هم بزنید و روغن را خیلی داغ کنید.
نمایه کاربر
atr_active
کاربر فعال
کاربر فعال
پست: 3496
تاریخ عضویت: یک‌شنبه 23 شهریور 1393, 12:07 am
تشکر کرده: 793 دفعه
تشکر شده: 900 دفعه

Re: 🍔 آشپزی و ترفندهای آشپزی 🍔

پست توسط atr_active »

[CENTER]تصویر[/CENTER]
نمایه کاربر
atr_active
کاربر فعال
کاربر فعال
پست: 3496
تاریخ عضویت: یک‌شنبه 23 شهریور 1393, 12:07 am
تشکر کرده: 793 دفعه
تشکر شده: 900 دفعه

Re: 🍔 آشپزی و ترفندهای آشپزی 🍔

پست توسط atr_active »

طرز تهیه خوراک ماهی ‏kabsa‏

[HIGHLIGHT=#ffffff][JUSTIFY]مواد لازم: ‏[/JUSTIFY][/HIGHLIGHT][HIGHLIGHT=#ffffff][JUSTIFY][HIGHLIGHT=#NaNNaNNaN]مخصوص ۴ تا ۶ نفر[/HIGHLIGHT][/JUSTIFY][/HIGHLIGHT]
[HIGHLIGHT=#ffffff]
  • [HIGHLIGHT=#NaNNaNNaN][JUSTIFY]‏۱ کیلو فیله‌ی ماهی، خرد شده به قطعات نسبتا کوچک ‏[/JUSTIFY][/HIGHLIGHT]
  • [HIGHLIGHT=#NaNNaNNaN][JUSTIFY]½ فنجان آب ‏[/JUSTIFY][/HIGHLIGHT]
  • [HIGHLIGHT=#NaNNaNNaN][JUSTIFY]‏۲ قاشق سوپ‌خوری رب گوجه فرنگی ‏[/JUSTIFY][/HIGHLIGHT]
  • [HIGHLIGHT=#NaNNaNNaN][JUSTIFY]‏۶ حبه سیر ‏[/JUSTIFY][/HIGHLIGHT]
  • [HIGHLIGHT=#NaNNaNNaN][JUSTIFY]‏۱ عدد پیاز بزرگ، خردشده ‏[/JUSTIFY][/HIGHLIGHT]
  • [HIGHLIGHT=#NaNNaNNaN][JUSTIFY]‏۲ فنجان برنج( من از برنج باسماتی استفاده می‌کنم و آن را خیس می‌کنم)‏[/JUSTIFY][/HIGHLIGHT]
  • [HIGHLIGHT=#NaNNaNNaN][JUSTIFY]‏۳ فنجان آب ‏[/JUSTIFY][/HIGHLIGHT]
  • [HIGHLIGHT=#NaNNaNNaN][JUSTIFY]‏۱ بسته عصاره‌ی سبزیجات ‏[/JUSTIFY][/HIGHLIGHT]
  • [HIGHLIGHT=#NaNNaNNaN][JUSTIFY]‏½قاشق سوپ‌خوری ادویه‌ی مخلوط عربی[/JUSTIFY][/HIGHLIGHT]
  • [HIGHLIGHT=#NaNNaNNaN][JUSTIFY]نمک دریا و فلفل تازه آسیاب شده، جهت مزه‌دار کردن ‏[/JUSTIFY][/HIGHLIGHT]
  • [HIGHLIGHT=#NaNNaNNaN][JUSTIFY]‏۴ قاشق سوپ‌خوری کره ‏[/JUSTIFY][/HIGHLIGHT]
  • [HIGHLIGHT=#NaNNaNNaN][JUSTIFY]‏¼ فنجان دانه‌های کاج، تفت داده شده[/JUSTIFY][/HIGHLIGHT]
  • [HIGHLIGHT=#NaNNaNNaN][JUSTIFY]¼ فنجان گشنیز تازه[/JUSTIFY][/HIGHLIGHT]
[/HIGHLIGHT][HIGHLIGHT=#ffffff][JUSTIFY]طرز تهیه: ‏[/JUSTIFY][/HIGHLIGHT][HIGHLIGHT=#ffffff]
  1. [HIGHLIGHT=#NaNNaNNaN][JUSTIFY]‏ ماهی‌تابه‌ای بزرگ را روی حرارت ملایم قرار دهید و کره را همراه با پیاز و سیر درون آن بریزید؛ بپزید تا نرم شوند. [/JUSTIFY][/HIGHLIGHT]
  2. [HIGHLIGHT=#NaNNaNNaN][JUSTIFY]ادویه‌ی ‏عربی را به آنها بیافزائید و خوب هم بزنید. به آرامی ماهی را به محتویات ماهی‌تابه بیافزائید [/JUSTIFY][/HIGHLIGHT]
  3. [HIGHLIGHT=#NaNNaNNaN][JUSTIFY]و اجازه دهید هر طرف آن کمی ‏بپزند و به صورتی و سفید تغییر رنگ دهند. برای هر طرف ۱ دقیقه یا کمتر کفایت می‌کند. [/JUSTIFY][/HIGHLIGHT]
  4. [HIGHLIGHT=#NaNNaNNaN][JUSTIFY]ماهی‌ و مخلوط پیاز و مواد دیگر را ‏از ماهی‌تابه خارج نمائید و کنار بگذارید. ‏[/JUSTIFY][/HIGHLIGHT]
  5. [HIGHLIGHT=#NaNNaNNaN][JUSTIFY]رب گوجه‌فرنگی و عصاره‌ی سبزیجات را درون ماهی‌تابه بریزید و کمی بپزید، سپس برنج و آب را به آنها بیافزائید.[/JUSTIFY][/HIGHLIGHT]
  6. [HIGHLIGHT=#NaNNaNNaN][JUSTIFY] به آرامی ‏ماهی را روی این مخلوط قرار دهید. حرارت را زیاد نمائید و اجازه دهید مواد بجوشند، [/JUSTIFY][/HIGHLIGHT]
  7. [HIGHLIGHT=#NaNNaNNaN][JUSTIFY]درب ظرف را گذاشته و حرارت را کم ‏نمائید. اجازه دهید مواد روی حرارت باشند تا برنج و ماهی کاملا پخته شوند. ب[/JUSTIFY][/HIGHLIGHT]
  8. [HIGHLIGHT=#NaNNaNNaN][JUSTIFY]سته به ضخامت فیله‌های ماهی و نوع برنج زمان ‏پخت را تنظیم کنید. ‏[/JUSTIFY][/HIGHLIGHT]
  9. [HIGHLIGHT=#NaNNaNNaN][JUSTIFY]هنگامی که خوب پخته شدند، ماهی را در در بشقاب مخصوص سرو قرار دهید و با گشنیز و دانه‌های کاج تزئین نمائید. ‏[/JUSTIFY][/HIGHLIGHT]
  10. [HIGHLIGHT=#NaNNaNNaN][JUSTIFY]این ماهی را با [HIGHLIGHT=#NaNNaNNaN]سالاد[/HIGHLIGHT] تازه سرو کنید. ‏[/JUSTIFY][/HIGHLIGHT]
[/HIGHLIGHT]
نمایه کاربر
atr_active
کاربر فعال
کاربر فعال
پست: 3496
تاریخ عضویت: یک‌شنبه 23 شهریور 1393, 12:07 am
تشکر کرده: 793 دفعه
تشکر شده: 900 دفعه

Re: 🍔 آشپزی و ترفندهای آشپزی 🍔

پست توسط atr_active »

نکات مهم برای کدبانوگری

تصویر
[JUSTIFY]
اگر می خواهید یک کدبانوی تمام عیار باشید لازم است این ترفندها را بدانید.

_ برای این که قسمت های آخر شکلات صبحانه و کره بادام زمینی به هدر نرود، مقداری بستنی در این شیشه ها بریزید تا هم بستنی خوشمزه شود
[/JUSTIFY]
[JUSTIFY]
[/JUSTIFY]
[JUSTIFY]و هم از باقی مانده شکلات یا کره بادام زمینی کاملا استفاده شود.

_ تخم مرغ را قبل از آب پز کردن محکم تکان دهید تا زرده و سفیده یک رنگ شود.

_ برای جلوگیری از چسبیدن گوشت یا ماهی به ته ظرف، ابتدا ته ظرف یک لایه از برش های لیمو قرار دهید و سپس گوشت یا ماهی را روی آن بگذارید.

_ پیازهای ریز را ابتدا در آب جوش قرار دهید تا به آسانی پوست شود.

_ برای کند کردن روند فاسد شدن گوجه فرنگی، آن را از محل اتصال به ساقه به پایین قرار دهید؛ این امر مانع از ورود هوا می شود.

_ برای از بین بردن طعم تلخ هر گیاهی، آن را به مدت یک ساعت در آب یخ قرار دهید.[/JUSTIFY]
[JUSTIFY]
_ پاستا را هنگام گرم کردن مجدد به شکل دونات در بیاورید تا سریع تر گرم شود.

_ ظرف بستنی را در پلاستیک فریزر بگذارید تا هنگام برداشتن بستنی نرم بماند.[/JUSTIFY]
[JUSTIFY]
_ برای ثابت نگه داشتن تخته گوشت، زیر آن پارچه خیس قرار دهید.[/JUSTIFY]
نمایه کاربر
atr_active
کاربر فعال
کاربر فعال
پست: 3496
تاریخ عضویت: یک‌شنبه 23 شهریور 1393, 12:07 am
تشکر کرده: 793 دفعه
تشکر شده: 900 دفعه

Re: 🍔 آشپزی و ترفندهای آشپزی 🍔

پست توسط atr_active »

[RIGHT] نوشيدنی شير و انجير خشک

تصویر
[JUSTIFY]
مواد لازم :[/JUSTIFY]

[TABLE][TR][TD] شیر[/TD][TD]۱ لیوان [/TD][/TR][TR][TD] انجیر خشک[/TD][TD]۵ الی ۶ عدد [/TD][/TR][TR][TD] گلاب[/TD][TD]۳ قاشق [/TD][/TR][/TABLE]
[JUSTIFY]
طرز تهیه :[/JUSTIFY]
[JUSTIFY]
پس از اینکه انجیر را از وسط نصف کردید و سالم بود آنرا شسته و در شیر بریزید و دریک ظرف در دار به مدت یک الی دو روز در یخچال بگذارید
[/JUSTIFY]
[JUSTIFY]
[/JUSTIFY]
[JUSTIFY]وقتی کاملاً خیس خورد آن را در میکسر بریزید و گلاب اضافه کنید زمانیکه مخلوط و یکنواخت شد آنرا در لیوان ریخته نوش جان کنید .

اگردوست داشتید با اضافه و یا کم کردن تعداد انجیر میزان شیرین بودن آنرا تغییر دهید .[/JUSTIFY]
[/RIGHT]
نمایه کاربر
atr_active
کاربر فعال
کاربر فعال
پست: 3496
تاریخ عضویت: یک‌شنبه 23 شهریور 1393, 12:07 am
تشکر کرده: 793 دفعه
تشکر شده: 900 دفعه

Re: 🍔 آشپزی و ترفندهای آشپزی 🍔

پست توسط atr_active »

طرز تهیه کوکوی نخود فرنگی مجموعه: آموزش انواع غذاها


تصویر
[JUSTIFY]
آماده سازی : 10 دقیقه
پخت : 15 دقیقه

مواد لازم برای 4 نفر :[/JUSTIFY]

[TABLE][TR][TD]نخود فرنگی[/TD][TD] 300 گرم[/TD][/TR][TR][TD] سیر[/TD][TD] 2 حبه[/TD][/TR][TR][TD] سیب زمینی کوچک[/TD][TD] 2 عدد[/TD][/TR][TR][TD] شوید خشک[/TD][TD] به میزان لازم[/TD][/TR][TR][TD] تخم مرغ[/TD][TD] 5 عدد[/TD][/TR][TR][TD] آرد[/TD][TD] 1 قاشق غذا خوری[/TD][/TR][TR][TD] نمک[/TD][TD] به میزان لازم[/TD][/TR][TR][TD] فلفل[/TD][TD] به میزان لازم[/TD][/TR][TR][TD] زعفران[/TD][TD] به میزان لازم[/TD][/TR][/TABLE]

[JUSTIFY]طرز تهیه :[/JUSTIFY]
[JUSTIFY]
نخود فرنگی و سیب زمینی و سیر را میکس کرده و تخم مرغ را به همراه نمک و فلفل وزعفران و شوید اضافه کرده و مخلوط کنید و البته به همراه آرد و ...[/JUSTIFY]
[JUSTIFY]
[/JUSTIFY]
[JUSTIFY] در مواد در ماهی تابه ریخته و بگذارید یک طرف آن سرخ شود و بعد برگردانید طرف دیگر آن را هم سرخ کنید ... کوکو آماده است .[/JUSTIFY]
نمایه کاربر
hivajon
کاربر جدید
کاربر جدید
پست: 368
تاریخ عضویت: شنبه 3 تیر 1391, 12:00 am
محل اقامت: ❤ Karaj ❤
تشکر کرده: 50 دفعه
تشکر شده: 50 دفعه
تماس:

Re: 🍔 آشپزی و ترفندهای آشپزی 🍔

پست توسط hivajon »

mrc mina joon تصویر، matalebet aliye تصویر
edame bede تصویر
نمایه کاربر
hivajon
کاربر جدید
کاربر جدید
پست: 368
تاریخ عضویت: شنبه 3 تیر 1391, 12:00 am
محل اقامت: ❤ Karaj ❤
تشکر کرده: 50 دفعه
تشکر شده: 50 دفعه
تماس:

Re: 🍔 آشپزی و ترفندهای آشپزی 🍔

پست توسط hivajon »

سه روش برای تهیه چیپس خانگی سالم و خوشمزه!

[CENTER]روش اول : سرخ کردن / روش دوم : پختن در فر / روش سوم : چیپس ماکروویوی که در ادامه هر 3 روش رو براتون توضیح میدیم.

حتما می‌دانید که خوردن چیپس آن هم چیپس سرخ‌شده ضرر دارد. اما اگر بتوانید به صورت خانگی آن را تهیه کنید خیلی سود کرده‌اید.
در روش اول حداقل مطمئن هستید که روغن چندبار مصرف شده نیست و سالم است.
در روش دوم که بهترین روش هست مطمئن اید که روغن زیتون علاوه بر اینکه ضرر ندارد خاصیت هم دارد. سیب‌زمینی هم به خودی خود خاصیت دارد. اما به هر حال نشاسته هست و پر کالریست.
روش سوم نتیجهٔ خوبی می‌دهد اما زیاد با این روش چیپس درست نکنید. به‌ هر حال امواج ماکرو ضررهای خاص خود را دارد.
[/CENTER][CENTER]مواد مورد نیاز برای سرخ کردن (برای روش اول)
۲عدد سیب‌زمینی
۲ پیمانه روغن
۱و ۱/۲ قاشق غذاخوری نمک
فلفل سیاه یا قرمز به دلخواه[/CENTER][CENTER]مواد مورد نیاز برای پختن در فر (روش دوم)
۴ عدد سیب‌زمینی
۱/۴ پیمانه کره نرم شده یا روغن زیتون
نمک به میزان لازم[/CENTER][CENTER]مواد مورد نیاز برای ماکروویو (روش سوم)
سیبزمینی به اندازه دلخواه
نمک
روغن زیتون به دلخواه[/CENTER][CENTER] تصویر روش اول[/CENTER][CENTER][COLOR=#NaNNaNNaN]تصویر[/COLOR][/CENTER][CENTER]سیب‌زمینی ورقه‌ورقه کنید سعی کنید لایه‌ها ضخیم نباشد و برش‌ها باید نازک باشد. اگر با دستگاه ورقه کن این‌کار را انجام می‌دهید مراقب باشید. در یک ظرف آب نمک را اضافه کنید و سیب‌زمینی ها را برای نیم ساعت در آب غوطه ور کنید.[/CENTER][CENTER][COLOR=#NaNNaNNaN]تصویر[/COLOR][/CENTER][CENTER]
بعد از گذشت این مدت سیب‌زمینی ها را از آب بگیرید و آن‌ها را خشک کنید. روعن مناسب برای سرخ کردن را انتخاب کنید. ذرت، آفتاب گردان، بادام زمینی جز روغن های مناسب هست. خیلی از انتخاب ها به روغن زیتون برمی‌گردد چون جز روغن های با ترانس پایین است. سعی کنید سیب‌زمینی را در روغن فراوان سرخ کنید چون سالم‌ترین و بهترین راه در روشهای سرخ کردنی هست.[/CENTER][CENTER][COLOR=#NaNNaNNaN]تصویر[/COLOR][/CENTER][CENTER]
روغن را داغ کنید تا به دمای ١٧٠تا ١٩٠ درجه سانتی‌گراد برسد. اگر دماسنج مخصوص آشپزی دارید دمای روغن را چک کنید و اگر هم نه یک قاشق چوبی را به داخل روغن ببرید و صب کنید تا کنار چوب حباب ظاهر شود و در این لحظه روغن به دما کافی برسد. راه دیگر امتحان کردن دمای روغن یک تکه نان است. نان در دمای ۱۶۰ در عرض ٣٠ ثانیه و در دمای ۱۸۰ درجه بعد از ۱۵ ثانیه و در دمای ۱۸۰ در ۱۰ ثانیه طلایی می‌شود.[/CENTER][CENTER][COLOR=#NaNNaNNaN]تصویر[/COLOR]
[COLOR=#NaNNaNNaN]تصویر[/COLOR]
[COLOR=#NaNNaNNaN]تصویر[/COLOR][/CENTER][CENTER]
هنگامی که سیب‌زمینی ها شروع کردن به طلایی-قهوه‌ای شدن سریع آن‌ها را خارج کنید. اگر تمامی سیب‌زمینی ها را یکباره در داخل روغن بریزید دمای روغن به سرعت پایین می اید. در همان لحظه ای که چیپس ها را از روغن خارج کردید بر روی یه دستمال کاغذی قرار دهید. اگر دوست داری طعمی به آن بدهید در همان لحظه اضافه کنید مثلا فلفل یا کاری.
تمام شد به همین راحتی
[/CENTER][CENTER] تصویر روش دوم [/CENTER][CENTER]فر را تا دمای 260 درجه سانتی‌گراد گرم کنید.[/CENTER][CENTER][COLOR=#NaNNaNNaN]تصویر[/COLOR][/CENTER][CENTER]سیب‌زمینی ها را ورقه کنید.
بعد از ورقه کردن یک دستمال کاغذی خشک بروی سیب‌زمینی ها قراردهید تا هر میزان آبی که بروی ورقه ها وجود دارد خشک شود.
[/CENTER][CENTER][COLOR=#NaNNaNNaN]تصویر[/COLOR]
[COLOR=#NaNNaNNaN]تصویر[/COLOR]
[COLOR=#NaNNaNNaN]تصویر[/COLOR][/CENTER][CENTER]سینی طبقه وسط فر را از فر خارج کنید و سیب‌زمینی هارا روی آن قراردهید سپس با یک قلم‌موی مخصوص آشپری روغن زیتون و یا کره نرم شده را بروی سیب‌زمینی ها بمالید.
سینی را دوباره داخل فر قراردهید و برای مدت ۲۰ تا ۱۵ دقیقه آن‌ها را بپزید صبر کنید تا لبه های سیب‌زمینی طلایی شود.
چیپس ها را از فر خارج کنید و بروی آن‌ها نمک دریا بپاشید.
[/CENTER][CENTER][COLOR=#NaNNaNNaN]تصویر[/COLOR][/CENTER][CENTER] تصویر روش سوم[/CENTER][CENTER]سیب‌زمینی‌ها را نازک ورقه کنید و سپس در داخل آب قرار دهید تا نشاسته آن گرفته شود. اگر دوست دارید چیپس نمکی دورست کنید در داخل آب نمک دریا بریزید. بعد از گذشت نیم ساعت هرگونه رطوبت را از روی ورقه‌های سیب‌زمینی با دستمال کاغذی بگیرید حتی کمی بیشتر با دستمال به سیب‌زمینی‌ها فشار بیاورید.[/CENTER][CENTER][COLOR=#NaNNaNNaN]تصویر[/COLOR][/CENTER][CENTER]
آب یک دشمن جدی در این مرحله است پس هر چقدر می‌توانید قبل از اینکه پخت ماکروویوى را شروع کنید رطوبت و آب را بگیرید. در بشقاب سیب‌زمینی‌ها را بچینید و مطمئن شوید که ورقه‌های سیب‌زمینی بهم نچسبیده باشند در واقع از هم فاصله داشته باشدو سپس بروی آن‌ها یک دستمال کاغذی قرار دهید.[/CENTER][CENTER][COLOR=#NaNNaNNaN]تصویر[/COLOR]
[COLOR=#NaNNaNNaN]تصویر[/COLOR]
[COLOR=#NaNNaNNaN]تصویر[/COLOR][/CENTER][CENTER]برای مدت ۳ دقیقه با بیشترین انرژی آن‌ها را بپزید سپس بیرون بیاورید و آن‌ها را به طرف دیگر برگردانید و دوباره ۳ دقیقه بپزید. اگر همچنان نپخته بود دوباره بپزید تا کامل خشک و ترد شود.چیپس‌ها باید وسطشان طلایی قهوه‌ای شود و سپس گیاه معطر و یا هر مزهٔ دیگری را که دوست دارید به آن اضافه کنید.[/CENTER][CENTER][COLOR=#NaNNaNNaN]تصویر[/COLOR][/CENTER]
[CENTER]نووش جان تصویر[/CENTER]
نمایه کاربر
atr_active
کاربر فعال
کاربر فعال
پست: 3496
تاریخ عضویت: یک‌شنبه 23 شهریور 1393, 12:07 am
تشکر کرده: 793 دفعه
تشکر شده: 900 دفعه

Re: 🍔 آشپزی و ترفندهای آشپزی 🍔

پست توسط atr_active »

hivajon نوشته شده:mrc mina joon تصویر، matalebet aliye تصویر
edame bede تصویر



قربونت عزیزم ...تصویر تصویر تصویر
نمایه کاربر
atr_active
کاربر فعال
کاربر فعال
پست: 3496
تاریخ عضویت: یک‌شنبه 23 شهریور 1393, 12:07 am
تشکر کرده: 793 دفعه
تشکر شده: 900 دفعه

Re: 🍔 آشپزی و ترفندهای آشپزی 🍔

پست توسط atr_active »

تهیه‌ی سوپ حریره مخصوص ماه مبارک رمضان

این سوپ یکی از غذاهای بسیار مفید و بین‌المللی در ماه رمضان بوده و همچنین از تشنگی در روزهای بلند جلوگیری می‌کند...

[CENTER]تصویر[/CENTER]
[CENTER]
[RIGHT]يكی از انتخاب‌های خوب غذایی برای افطار و سحر مخصوصاً در این روزهای گرم و بلند سال، سوپ است. زیرا گرمای هوا موجب تشنگی بیشتری شده

و بهتر است غذاهای استفاده شده حاوی آب و فیبر بیشتری باشند. [/RIGHT][/CENTER]برای افطار بهتر است سوپ‌های به اصطلاح سبک‌تری آماده کنیم و برای سحر سوپ‌ها کمی غلیظ‌تر و مغذی‌تر باشند.

این سوپی که روش تهیه‌ی آن در ادامه آمده است یک سوپ کامل است که می‌توانید آن را هم برای افطار و هم برای سحری استفاده کنید.

میزان غلظت آن را با توجه به ذائقه‌ی خودتان تنظیم نمایید. این مقدار مواد برای 6 نفر مناسب است.

مواد لازم:
گوشت بره 400 گرم
زردچوبه یک قاشق چای‌خوری
فلفل سیاه یک و نیم قاشق چای‌خوری
پودر دارچین یک قاشق چای‌خوری
پودر زنجبیل ربع قاشق چای‌خوری
کره دو قاشق غذاخوری
کرفس خرد شده سه چهارم فنجان
پیاز سفید خرد شده یک عدد
پیاز قرمز خرد شده یک عدد
گشنیز تازه نصف فنجان
گوجه فرنگی خرد شده 800 گرم
آب هفت فنجان
عدس سه چهارم فنجان
نخود 425 گرم
ورمیشل 110 گرم
تخم مرغ (زده شده) دو عدد
لیمو یک عدد

طرز تهیه:
گوشت، زردچوبه، فلفل سیاه، دارچین، زنجبیل، کره، کرفس، پیاز و گشنیز را در یک قابلمه ریخته و روی حرارت کم قرار دهید. هر پنج دقیقه یک بار آن را هم بزنید.

* سپس گوجه فرنگی را افزوده و بگذارید به مدت 15 دقیقه دیگر روی حرارت بماند. رب گوجه، آب و عدس را افزوده و بگذارید به جوش بیاید.

* سپس حرارت را کم کرده، در آن را گذاشته و اجازه دهید دو ساعت بپزد. 10 دقیقه قبل از سرو غذا، حرارت را زیاد کرده و نخود پخته و رشته فرنگی را در سوپ بریزید.

* تخم مرغ‌ها و آب‌لیمو را به آن افزوده و بگذارید یک دقیقه بپزد.

توضیحات:

* سبزیجات به کار رفته در این سوپ، فیبر مورد نیاز بدن را تا حدود زیادی تأمین می‌کند. کرفس یکی از سبزی‌های خوب است که به دلیل داشتن فیبر فراوان،

اثر بسیار مطلوبی روی سلامت دستگاه گوارش دارد و از آن جایی که یکی از مشکلات عمده‌ی افراد در این ماه یبوست است، استفاده از این سبزی

در تهیه‌ی غذاها کمک خوبی به حساب می‌آید.

* نکته‌ی بعدی که در این غذا قابل توجه است وجود ادویه‌هایی چون زنجبیل، فلفل و دارچین و ... است که موجب ایجاد طبع گرمی می‌شود

که برای افراد سرد مزاج نیز، این غذا را مطلوب و مناسب می‌کند.

* از طرفی وجود گوشت، عدس، نخود و تخم مرغ، مقدار و کیفیت پروتئینی این غذا را بسیار بالا می‌برد و از این رو آن را برای روزه اولی‌ها،

افراد مسن و حتی ورزشکاران مناسب می‌سازد.
نمایه کاربر
atr_active
کاربر فعال
کاربر فعال
پست: 3496
تاریخ عضویت: یک‌شنبه 23 شهریور 1393, 12:07 am
تشکر کرده: 793 دفعه
تشکر شده: 900 دفعه

Re: 🍔 آشپزی و ترفندهای آشپزی 🍔

پست توسط atr_active »

[CENTER]تصویر[/CENTER]
maryam678
کاربر جدید
کاربر جدید
پست: 406
تاریخ عضویت: چهارشنبه 7 بهمن 1394, 2:04 pm
تشکر کرده: 14 دفعه
تشکر شده: 57 دفعه

Re: 🍔 آشپزی و ترفندهای آشپزی 🍔

پست توسط maryam678 »

خخخخخخخخ کی حوصله آشپزی داره
منکه اصن آشپزی نمیکنم تصویر تصویر
نمایه کاربر
ziba80
کاربر جدید
کاربر جدید
پست: 384
تاریخ عضویت: یک‌شنبه 4 بهمن 1394, 1:22 pm
محل اقامت: کره جنوبی شهر سئول
تشکر کرده: 15 دفعه
تشکر شده: 63 دفعه
تماس:

Re: 🍔 آشپزی و ترفندهای آشپزی 🍔

پست توسط ziba80 »

میشه طرز تهیه نیمرو بدین؟؟؟؟؟؟؟
amirali96
کاربر جدید
کاربر جدید
پست: 3
تاریخ عضویت: سه‌شنبه 22 اسفند 1396, 1:27 pm

Re: 🍔 آشپزی و ترفندهای آشپزی 🍔

پست توسط amirali96 »

به به چه دستور غذاهای خوشمزه ای. تصویر دوستان من یه بار رفته بودم تور استانبول کباب های ترکیه ای ها خیلی خوشمزه اس کسی دستور غذایی کباب یا کلا غذاهای ترکیه ای رو داره؟؟؟
نمایه کاربر
musicbas3
کاربر جدید
کاربر جدید
پست: 128
تاریخ عضویت: سه‌شنبه 10 دی 1398, 12:55 am
محل اقامت: کرج/ماهدشت
تشکر کرده: 49 دفعه
تشکر شده: 39 دفعه
تماس:

🍔 آشپزی و ترفندهای آشپزی 🍔

پست توسط musicbas3 »

طرز تهیه کباب برگ تابه‌ ای غذایی خوشمزه و ساده خانگیتصویر
کباب برگ تابه ای غذای ساده بسیار خوشمزه ای است که می توانید در منزل آن را تهیه کنید. برای درست کردن این کباب خوشمزه نیازی به آتش و زغال ندارید و می توانید خیلی راحت در محیط های آپارتمانی هم از طعم کباب برگ خوشمزه لذت ببرید.

کباب کردن غذاها یکی از روش های سنتی و قدیمی طبخ گوشت می باشد که اگر به صورت استاندارد انجام شود، می تواند روشی مناسب برای پخت گوشت باشد. روش استاندارد پختن گوشت این می باشد که گوشت را به صورت یکسان در معرض حرارت 65 تا 75 درجه سانتی گراد قرار داد. ولی در روش کباب کردن گوشت روی زغال معمولا این اتفاق نمی افتد و احتمال باقی ماندن میکروارگانیسم های بیماری زا در گوشت وجود دارد. دود زغال ایجاد شده در موقع پخت، دارای مواد سرطان زا است که برای سلامت انسان مضر می باشد.

درست کردن کباب تابه ای روشی برای رفع این مشکل می باشد. برای تهیه کردن کباب برگ تابه ای از همان روش کباب برگ زغالی استفاده می شود، با این تفاوت که پخت کباب در تابه که بهتر است تابه از نوع رژیمی باشد، صورت می گیرد.

طرز تهیه کباب برگ تابه‌ ای
تصویر

تصویرطرز تهیه

در ابتدا پیاز و فلفل دلمه ای را به صورت نگینی درشت خرد کنید و گوشت راسته را در پیاز و فلفل دلمه ای خرد شده بخوابانید، به طوری که اطراف آن خوب با پایز و فلفل دلمه ای پوشانده شود.

روی ظرف حاوی مخلوط گوشت و پیاز سلفون بکشید و آن را در فریزر قرار دهید تا گوشت یخ بزند. سپس درون یخچال بگذارید تا از حالت انجماد خارج گردد.

گوشت راسته را روی تخته گوشت بگذارید و از وسط برش بزنید. برش نباید به اندازه ای عمیق باشد که دو نیمه گوشت از هم جدا شوند.

روی تخته گوشت را با آب خیس کنید و گوشت را روی آن قرار دهید. با پشت چاقو به گوشت ضربه بزنید تا روی کل سطح آن شیارهایی ایجد شود.

ازیک انتهاب گوشت، دو برش به پهنای 4 انگشت و 2 برش به پهنای 3 انگشت ایجاد نمایید. دو برش 4 انگشتی را در امتداد هم قرار دهید و سپس دو برش 3 انگشتی را در امتداد آن قرار دهید.

برای به سیخ کشیدن تکه های گوشت، در ابتدا سیخ چوبی را با آب خیس نمایید. اول تکه های 4 انگشتی و سپس تکه ای 3 انگشتی را به ترتیب وارد سیخ کنید.

سیخ ها را کف تابه رژیم بچینید و درب تابه را ببندید. حرارت را خیلی ملایم کنید و بگذارید تا گوشت آب بیاندازد و در آبی که دارد پخته شود. بعد از نیم ساعت کباب ها را بگردانید تا طرف دیگر هم پخته شود.

وقتی که گوشت خوب پخته شد و نرم شد، کره، محبوب زعفران، نمک و آبلیمو را مخلوط کنیدو در آخر روی کباب بدهید. ده دقیقه دیگر صبر کنید تا سس کباب بخ خورد آن برودريال سپس حرارت را خاموش کنید.

کباب برگه تابه ای خوشمزه را می توانید با برنج زعفرانی، گوجه فرنگی کبابی و هویج بپزید و سرو نمایید.

دو نکته مهم برای خوشمزه شدن کباب تابه ای
برای پخت کباب برگ تابه ای بهتر است از تابه رژیم استفاده کنید که درب آن خوب سفت شده و در آن بخار ایجاد می شود.
حرارت را ملایم کنید تا گوشت آب را بیندازد و در آب خودش پخته شود، در غیر این صورت گوشت می سوزد.
امیدواریم این کباب خوشمزه (کباب تابه ای) مورد پسند شما قرار گرفته باشد، با جستجوی “کباب” می توانید دیگر مطالب مرتبط را بخوانید.تصویرگو
شت راسته گوسفندی1کیلو گرمپیاز متوسط3عددآب پیاز1پیمانهفلفل دلمه ای1عددزعفران1قاشوق چایخوریکره1-2قاشق غذاخوریآبلیمو1-2قاشق غذاخورینمک و فلفل سیاه    


 
 
به میزان لازم
شهادت سردار سپهبد رو تسلیت و تبریک میگم 8)
نمایه کاربر
abolfazledoosti
کاربر جدید
کاربر جدید
پست: 209
تاریخ عضویت: سه‌شنبه 12 فروردین 1399, 3:42 pm
تشکر کرده: 130 دفعه
تشکر شده: 90 دفعه
تماس:

🍔 آشپزی و ترفندهای آشپزی 🍔

پست توسط abolfazledoosti »

من فقط میخورم - درست نمیکنم که

ولی اگه لازم داشتیم استفاده میکنم حتما
تمام شعرهایی که سرودم در سایت
www.soroodehayeman.blogfa.com
موضوع جدید ارسال پست